Préstecs hipotecaris i personals

 

Préstecs hipotecaris, hipoteques inverses, préstecs personals…

 

Equip d’assessors financers. Una solució a la seva mida:

– Estudi personalitzat gratuït.

– Confidencialitat i transparència.

– Col·laboracions amb varietat d’entitats financeres.

– Rapidesa.

 

 

Préstecs hipotecaris:

Segons la informació facilitada, en una primera visita el nostre assessor li podrà indicar la viabilitat de l’operació i la possible millor hipoteca amb les millors condicions per vostè.

Col·laborem amb assessors que disposen d’acords amb entitats financeres, les quals els hi permeten oferir unes condicions més avantatjoses.

En el moment actual sol ser complicada la concessió d’una hipoteca a través d’una entitat bancària. Al temps dedicat en la recerca d’una entitat que pugui concedir una hipoteca se li sumen les taxacions, majoritàriament més baixes del valor actual de l’immoble. Així mateix, el cost resultant acaba sent incrementat per l’obligació de contractació de diferents productes financers que són associats a la mateixa.

Perquè no tingui cabuda aquesta realitat, el nostre equip li informa en una primera visita del cost total de l’operació, sense cap compromís.

Disposen dels seus propis taxadors que valoren la vivenda en les condicions actuals de mercat, facilitant arribar a l’import mínim de la compra.

 

Consulti’ns sense cap compromís, sempre pot contrarestar les condicions proposades pel nostre assessor amb les condicions ofertes pel seu banc !